Om oss

Vårt team

Eter Ekonomi är redovisningsbyrån för dig som vill ha det lilla extra för ditt företag. Vi fokuserar på finansiell rådgivning baserat på finansiella rapporterna för att få ditt företag att växa vidare. Tillsammans gör vi dina satsningar lönsamma genom utveckling och utbildning. Låt oss hjälpa dig på ett optimalt, praktiskt och effektivt sätt!

Aktivt arbete sedan 2005.

Emma Nyman
Redovisningskonsult
0733 – 82 83 88
emma@eterekonomi.se

Mario Puga
Finansiell rådgivare
0762 – 87 53 20
mario@eterekonomi.se

Stora & små uppdrag

Vi sköter bokföring, löner, momsrapporter, bokslut och administrativt arbete helt utifrån dina önskemål. Vare sig du behöver lite eller mycket hjälp finns vi här för att hjälpa dig och ditt företag!

Nöjda Kunder

Kundnöjdheten ligger alltid centralt i vårt arbete. Oavsett vilken hjälp du behöver kommer vi arbeta med fokus på god service samt effektivt och flexibelt arbete för att respektive kund ska bli helt nöjd.

Tillgänglighet

Våra klienter finns lokalt i Göteborg och spritt över hela Sverige. Vi är en redovisningsbyrå som arbetar digitalt och finns därmed tillgängliga för hela landet, vi sköter jobbet på ett effektivt sätt.

Eter Ekonomi är en liten redovisningsbyrå med fokus på detaljer och omfattande kompetens. Genom vår hjälp kommer du kunna fokusera på din kärnverksamhet. Av oss kan du som företagare få hjälp med allt från löpande bokföring till momsdeklaration.

Eter Ekonomi AB
Backa Strandgata 2
42246 Göteborg
0762 - 87 53 20