Redovisning

Redovisning

Som redovisningsbyrå finns vi här för att ge dig och ditt företag precis den hjälpen du behöver. Vi kan erbjuda hjälp med bland annat löpande bokföring, moms- och arbetsgivardeklaration, lönekörning, bankavstämning, inkomstdeklaration och årsredovisning.

Oavsett bransch vet vi alla att bokföring inte alltid är en lätt uppgift. I det här är det viktigt att känna till att det som fungerar för ett företag fungerar inte alltid för ett annat. Därför tror vi på en flexibel lösning som är rätt för dig. Med våra många olika finansiella tjänster inom redovisning och bokföring kan du som företagare få hjälp med allt från att hantera digitala fakturor till att upprätta årsbokslut.

Vårt bokföringsprogram är skräddarsytt efter den företagsform du väljer och bedriver, allt för att göra bokföringsarbetet så enkelt som möjligt.

 

Kontakta oss så hjälper vi dig

Eter Ekonomi är en liten redovisningsbyrå med fokus på detaljer och omfattande kompetens. Genom vår hjälp kommer du kunna fokusera på din kärnverksamhet. Av oss kan du som företagare få hjälp med allt från löpande bokföring till momsdeklaration.

Eter Ekonomi AB
Backa Strandgata 2
42246 Göteborg
0762 - 87 53 20